cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Ouders aan het woord


Onze zoon zit sinds april 2014 bij De Duinkabouter. Hij was toen bijna 4 maanden. Hij is onze eerste kind. Alles is dan nieuw en spannend,net zoals de juiste kinderdagverblijf vinden. Na het eerste gesprek met Danielle was het voor ons al duidelijk dat we op de juiste plek waren. Danielle en de leidsters zijn erg betrokken en empatisch. Onze zoontje wordt met het hart verzorgt. Hij heeft het hier erg naar zijn zin. Soms zijn er dagen dat hij het helemaal niet zo leuk vindt dat wij hem zijn komen ophalen. Hij is gek op de leidsters. Dat is natuurlijk fijn want dan weet je als ouders dat hij met liefde verzorgt wordt en hij het naar zijn zin heeft. De leidster zijn niet moeilijk te benaderen en praatje maken is ook geen probleem. Dat geldt ook voor Danielle. Het lijkt alsof we elkaar al jaren kennen. Zijn dagbesteding wordt in een schrift of boek bijgehouden zodat we precies weten hoe zijn dag verlopen is. Ook worden er periodieke gesprekken gevoerd over de ontwikkeling van de kids. Hier zijn wij erg blij mee. Er worden het hele jaar door leuke activiteiten georganiseerd voor ouders en de kinderen wat ook een pluspunt is want zo leer je elkaar toch beter kennen. De kinderen worden toch maatjes met elkaar en dan is het toch fijn om de ouders ook te kennen. We hebben net onze tweede kind verwelkomt en het is toch fijn om te weten dat ook hij een leuke tijd tegemoet zal gaan bij De Duinkabouter. Dames, bedankt voor alles Daya & Suni. Ouders van Jeremiah & Isaiah.

Daya en Suni

Onze dochter Faye heeft 3,5 mooie, gezellige jaren gekend bij Joky de Beer en 6 maanden bij Duinkabouter. Faye ging altijd met een glimlach naar het kdv, en ging ook met een grote glimlach weer naar huis. Kortom, Faye heeft het naar haar zin gehad!! De leidsters zijn bekwaam en lief! De leidsters die Faye heeft gehad waren stuk voor stuk toppers! Lieve Daan en alle leidsters van Duinkabouter, bedankt voor de goede zorgen! Dikke poepkus Faye! Faye zei van de week nog dat ze weer langs het kdv wou gaan om, haar (4de) verjaardag te vieren! haha  

Jeroen Snel

Al bijna 6 jaar laten wij onze dochter en nu zoon met een gerust hart twee dagen per week spelen bij De Duinkabouter. Vanaf het eerste moment zijn wij erg blij met de kleinschaligheid van het KDV. Alle leidsters kennen je kind en zijn zeer betrokken en enthousiast. Dit zorgt voor een uitstekende en ontspannen sfeer! En dat werkt natuurlijk door op de kinderen. Wat hebben ze het naar hun zin. Ze genieten van het buitenspelen, dat bij iedere groep kan op een speelplaatsje; van het spelen in de ruime hal met fietsjes e.d.; van de wandelingetjes in de groene omgeving; de uitstapjes naar de bibliotheek; het gezellig samen eten en spelen; het knutselen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het contact als ouders met de leidsters is ook erg prettig. In het schriftje van je kind kun je na iedere dag lezen wat er die dag gedaan is en hoe het met je kind is gegaan. (Hoe lang ze hebben geslapen, wat ze hebben gegeten en evt. andere bijzonderheden). Ook is er bij het brengen en halen altijd even persoonlijk contact. Je brengt je kostbaarste bezit niet zomaar ergens naartoe, maar als je ze naar De Duinkabouter brengt dan weet je zeker dat ze in prima en liefdevolle handen zijn! Fiene en Gijs op het zomerfeest

Jacqueline mama van Fiene en Gijs

Al meer dan 2 jaar zit onze dochter op de Duinkabouter. Wij zijn erg tevreden over dit kinderdagverblijf. Vooral iedere dag de vaste gezichten op de groep vinden wij erg fijn. Er worden veel leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Zeker een aanrader!   groetjes Charlotte (mama Sophie)

Charlotte van der Mark

Ik ben Tamara en ben 32 jaar oud. Daarnaast ben ik moeder van een dochter (Noa) van 6 jaar oud en ik heb een zoontje (Dani) van net 1 jaar. Mijn dochter heeft 3.5 jaar op de andere locatie gezeten van Danielle. Noa heeft een super leuke tijd bij Joky de Beer gehad ze is met liefde opgevangen door Jamie. Mijn zoontje gaat op dit moment 2 dagen per week naar De Duinkabouter. Ik als moeder vind de huiselijke sfeer en de lieve, betrokken leidsters erg fijn voor mijn kind. Ik ben een super blije mama en mijn zoontje Dani heeft het erg naar zijn zin. Wat ik ook erg fijn vind is dat de leidsters een schriftje bij houden. In het schriftje worden de bijzonderheden genoteerd van mijn zoontje zoals bv. voeding en slaaptijden, de ontwikkeling en wat Dani de dag heeft gedaan hierdoor heb ik meer inzicht wat mijn zoontje allemaal doet. Zomerfeest 2015: Dani en zijn mama

Tamara Enthoven

Wat ik zocht in een crèche is vooral super lieve leidsters die mij en mijn kind een goed gevoel geven, nou die heb ik gevonden bij de Duinkabouter. Een super leuk team die heel veel liefde uitstralen naar de kinderen. Ze kijken goed naar de behoefte van je kind en passen zich daar op aan. Ook zijn ze erg vakbekwaam en geven graag goed advies als je dat nodig hebt. Wat ook fijn is, is dat de opvang vrij flexibel is en er altijd met je meegedacht wordt als je een keer een dag wil ruilen. Voor mij is dit de beste crèche voor mijn meisje.

Jente Jungschläger

Mijn dochter van 3 jaar gaat iedere maandag, dinsdag en woensdag met heel veel plezier naar "haar tweede huis, de Duinkabouter". Niet alleen voor mijn dochter Noa is het natuurlijk heel belangrijk dat zij zich thuis voelt maar ook voor ons als ouders voelt het goed dat wij onze dochter met een gerust hart, met alle goede zorg omgeven, in handen kunnen geven van de begeleiders. Noa wordt altijd heel blij van Jamie, Danielle, Claudia, Patty en Kimberly die op een zeer professionele en liefdevolle wijze onze dochter met alle goede zorg omgeven. Op onze vraag aan Noa wie zij nu echt de allerliefste vindt antwoord zij altijd: Jamie!!! Sorry dames maar jullie krijgen ook allemaal een dikke 9!!!

Rinia Barhoe

Al bij het kennismakingsgesprek hadden we een goed gevoel over De Duinkabouter. Frisse lokalen en proactieve leidsters. En dat beeld is in de vier jaar dat onze dochter op De Duinkabouter zat alleen maar versterkt. Er zijn volgens mij weinig crèches waar een kind vier jaar lang dezelfde leidsters om zich heen heeft. Die ook allemaal even lief en zorgzaam zijn, je continue bijpraten en zoveel als mogelijk rekening houden met de rituelen, gewoontes en ideeën van het kind en zijn of haar ‘thuis’. Ze doen met de kinderen veel creatieve, leuke activiteiten, zowel binnen als buiten. Het was een heerlijke tijd, ik kan dan ook iedereen De Duinkabouter aanraden!

Brenda van der Ark-Verkerk

Jippie, zwanger!!! En nu?? Allereerst genieten natuurlijk! Maar daarnaast moet er veel geregeld worden. Een van deze dingen was natuurlijk de kinderopvang. Als moeder in spé wilde ik er niet aan denken ons kersverse kleine meisje aan vreemden over te dragen als ik weer aan het werk moest. De stress begon al bij het zoeken op internet naar kinderdagcentra bij ons in de buurt. Al snel had ik er drie gevonden waarmee ik telefonisch een afspraak maakte om eens te kijken. De eerste afspraak was bij De Duinkabouter. Hoogzwanger kwamen we aangehobbeld om kennis te maken. Claudia ving ons op, gaf een rondleiding door de schattige, schone en veilige ruimten, en ging daarna met ons in het kantoor zitten. Het voelde meteen zo ontzettend goed en vertrouwd dat wij na het gesprek meteen zeiden dat we een inschrijfformulier wilden invullen. Kort daarna heb ik de andere kinderdagcentra afgebeld zonder er ook maar te zijn geweest. Onze dochter gaat zonder twijfel naar De Duinkabouter! Dat stond als een paal boven water! Tot op de dag van vandaag gaan Renske nog iedere twee dagen van de week met heel veel plezier naar, zoals wij het noemen, "schooltje". De juffies zijn ontzettend betrokken bij alles wat er met wie dan ook gebeurt. Een goede relatie met de kindjes maar ook met de ouders zijn voor de medewerkers van De Duinkabouter minstens zo belangrijk, en dat vind ik mooi. Roep jij “De Duinkabouter”, dan antwoord ik: persoonlijk, betrokken, flexibel, betrouwbaar, veilig, transparant.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Patricia Wouterse

Doordat de vorige kinderopvang waar wij onze dochters brachten failliet ging, moesten wij vorig jaar ineens op zoek naar een andere flexibele opvang. Wij kwamen toen terecht bij de Duinkabouter. Vanaf het moment dat wij daar voor het eerst binnen kwamen, wisten wij dat het goed was. Het is iedere keer heel erg fijn om te zien hoe vrolijk en enthousiast onze dochters zijn als wij ze weg brengen of komen ophalen. Thuis staan ze meestal al te springen omdat ze bij de kindjes mogen spelen, voor ons is dit een goed teken. Daarnaast doet het ons goed om te zien hoe liefdevol de leidsters met de kinderen om gaan. Iedere keer weer zijn wij verbaasd over alle leuke activiteiten ze met de kinderen doen. Schminken, buiten spelen, een pyama-paasontbijt waarbij de eigenaresse zich laat omtoveren tot paashaas, heel veel knutselen, niets is te gek. Meiden, ga zo door!

Vincent en Renske Balster

Op aanraden van een vriend zijn wij bij de Duinkabouter terecht gekomen. Een warm nest, knus en gezellig, was ons eerste gevoel. Een plek waar we onze kleine meid wel achter durfden te laten. Vanaf het eerste moment een veilig gevoel. Je wordt als familie behandeld en alle kindjes hebben het naar hun zin. Ze zitten in een groene omgeving wat heerlijk is voor de kids. Als het mooi weer is kunnen ze buiten in de zandbak, ravotten in het bos of wandelen in de duinen. Ons kindje komt altijd vol verhalen thuis en vraagt wanneer zij geweest is al wanneer ze weer terug mag. Ook voor de ouders is er veel persoonlijke aandacht. Nogmaals het voelt als familie! Ook onze tweede kleine meid gaat met een gerust hart naar de Duinkabouter.

Pascalle de Vos