cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Nieuws


Mama van Renske

Jippie, zwanger!!! En nu?? Allereerst genieten natuurlijk! Maar daarnaast moet er veel geregeld worden. Een van deze dingen was natuurlijk de kinderopvang. Als moeder in spé wilde ik er niet aan denken ons kersverse kleine meisje aan vreemden over te dragen als ik weer aan het werk moest. De stress begon al bij het zoeken op internet naar kinderdagcentra bij ons in de buurt. Al snel had ik er drie gevonden waarmee ik telefonisch een afspraak maakte om eens te kijken. De eerste afspraak was bij De Duinkabouter.

Hoogzwanger kwamen we aangehobbeld om kennis te maken. Claudia ving ons op, gaf een rondleiding door de schattige, schone en veilige ruimten, en ging daarna met ons in het kantoor zitten. Het voelde meteen zo ontzettend goed en vertrouwd dat wij na het gesprek meteen zeiden dat we een inschrijfformulier wilden invullen. Kort daarna heb ik de andere kinderdagcentra afgebeld zonder er ook maar te zijn geweest.

Onze dochter gaat zonder twijfel naar De Duinkabouter! Dat stond als een paal boven water! Tot op de dag van vandaag gaan Renske nog iedere twee dagen van de week met heel veel plezier naar, zoals wij het noemen, “schooltje”. De juffies zijn ontzettend betrokken bij alles wat er met wie dan ook gebeurt. Een goede relatie met de kindjes maar ook met de ouders zijn voor de medewerkers van De Duinkabouter minstens zo belangrijk, en dat vind ik mooi.

Roep jij “De Duinkabouter”, dan antwoord ik: persoonlijk, betrokken, flexibel, betrouwbaar, veilig, transparant.OLYMPUS DIGITAL CAMERA