cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Samenwerking en Sponsering


[vc_row][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″ onepager=”no” full_width=””][vc_column_text onepager=”no” title=”Samenwerking en sponsoring”]Sinds 1 januari 2014 hebben wij een samenwerkingsverband met HBS Craeyenhout afgesloten.

De reden voor deze samenwerking is om sport en de opvang wat meer naar elkaar toe te brengen. HBS is een grote vereniging in Den Haag en organiseert meerdere sporten. Ook beschikken zij over een grote jeugd opleiding en vanwege deze samenwerking proberen wij activiteiten te organiseren voor de kinderen.

Wat houdt dit in:

  • Bent u of één van uw leden van uw gezin lid van HBS dan kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting op uw opvangkosten bij De Duinkabouter.
  • Bij een aanmelding via uw vereniging ontvangt uw club een extra sponsorbijdrage van ons.

Wilt u meer weten over deze aktie, neem dan gerust contact met ons op?

Kijk snel voor meer informatie over de vereniging op de website van HBS – Craeyenhout

HBS Craeyenhout
HBS Craeyenhout

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator color=”grey” align=”align_center” style=”” border_width=”” el_width=””][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text onepager=”no”]Een aantal jaren geleden werd  bij een kindje bij ons op het kinderdagverblijf een vervelende ziekte geconstateerd. Alle medewerkers en ouders van de andere kindjes waren erg ontdaan van dit trieste nieuws.

Meike moest keihard vechten voor haar leventje en gelukkig heeft zij deze strijd gewonnen. Vele mensen en organisaties hebben voor haar geld ingezameld zodat zij haar behandeling in Amerika kon gaan volgen.

De Duinkabouter ging hard aan de slag om zoveel mogelijk geld voor Meike in te zamelen. Want uiteindelijk is er niets belangrijker dan het leven van een kind. Door de medewerking van zowel de leidsters als de ouders van de andere kindjes hebben wij ervoor kunnen zorgen dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren van € 3.000,= .

Lieve Meike ,  wij zijn zo ontzettend trots op jou en je ouders, familie en vrienden dat jij deze zo moeilijke strijd hebt overwonnen.

Dikke kus van alles leidsters van De Duinkabouter.

IMG_3097-300x200

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button2 title=”Website Mega Meike” align=”left” style=”rounded” color=”blue” size=”md” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.megameike.nl%2F|title:Mega%20Meike|target:%20_blank”][/vc_column][/vc_row]