cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Nieuws


featured image

Kimberley

Ik ben Kimberley en ben 21 jaar. In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Tijdens mijn 2e en 3e leerjaar heb ik stage gelopen bij De Duinkabouter. In mijn 3e leerjaar ben ik afgestudeerd en mocht ik als vakantiekracht op De Duinkabouter komen werken. Vanaf mei 2014 ben ik hier werkzaam als flex-medewerker. Voornamelijk sta ik bij de lieveheersbeestjes (peutergroep), maar af en toe ben ik ook te vinden bij de kaboutertjes (babygroep).

In mijn vrije tijd trek ik veel op met mijn vriendinnen. Leuke dingen doen is iets wat ik graag doe. Wat ik leuk vind om te doen met mijn vriendinnen is naar de bioscoop gaan en lekker gaan winkelen.

Het werken met kinderen is iets wat ik al heel mijn leven wil doen. Hun eerlijkheid, grapjes en het kind zijn vind ik geweldig aan kinderen. Ze krijgen mij dan ook  vaak aan het lachen. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende activiteiten met de kinderen te doen. De activiteiten die wij aanbieden helpen spelenderwijs de kinderen in hun ontwikkeling. Ik vind het erg leuk om actief en creatief bezig te zijn en verschillende thema’s te bedenken voor de kinderen. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen terug kunnen kijken op een gezellige en plezierige dag.

Ik hoop dit werk nog lang te kunnen doen en de kinderen nog veel te mogen leren.