cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
top image

Leidsters


team member
Jij ook?

Ben jij ook een leidster en wellicht op zoek naar een andere baan? kijk dan snel bij contact of we op dit ogenblik een vacature open hebben staan!

Contact Jij ook?
@
team member
Patty

Hallo, ik ben Patty en werk al 15 jaar bij de Duinkabouter. Ik ben getrouwd en heb een zoon van 10 jaar. Naast mij passie voor werken met kinderen heb ik nog een grote hobby waar veel tijd in gaat zitten, namelijk musical en operette. Twee keer in de week repeteren. Eén grote musical uitvoering per jaar  en een volledige operette  vergen veel van mijn tijd. Maar als het applaus klinkt na afloop van een voorstelling weet je weer waarom ik het leuk vind om op het toneel te staan. Deze hobby kan ik in mijn werk leuk combineren door veel met de kinderen te zingen en te bewegen op muziek.

Contact Patty
@
team member
Kimberley

Ik ben Kimberley en ben 21 jaar. In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Tijdens mijn 2e en 3e leerjaar heb ik stage gelopen bij De Duinkabouter. In mijn 3e leerjaar ben ik afgestudeerd en mocht ik als vakantiekracht op De Duinkabouter komen werken. Vanaf mei 2014 ben ik hier werkzaam als flex-medewerker. Voornamelijk sta ik bij de lieveheersbeestjes (peutergroep), maar af en toe ben ik ook te vinden bij de kaboutertjes (babygroep). In mijn vrije tijd trek ik veel op met mijn vriendinnen. Leuke dingen doen is iets wat ik graag doe. Wat ik leuk vind om te doen met mijn vriendinnen is naar de bioscoop gaan en lekker gaan winkelen. Het werken met kinderen is iets wat ik al heel mijn leven wil doen. Hun eerlijkheid, grapjes en het kind zijn vind ik geweldig aan kinderen. Ze krijgen mij dan ook  vaak aan het lachen. Ik probeer zoveel mogelijk verschillende activiteiten met de kinderen te doen. De activiteiten die wij aanbieden helpen spelenderwijs de kinderen in hun ontwikkeling. Ik vind het erg leuk om actief en creatief bezig te zijn en verschillende thema’s te bedenken voor de kinderen. Het belangrijkste vind ik dat de kinderen terug kunnen kijken op een gezellige en plezierige dag. Ik hoop dit werk nog lang te kunnen doen en de kinderen nog veel te mogen leren.  

Contact Kimberley
@
team member
Eva

Ik ben Eva, ik ben 26 jaar en ik woon in Den Haag. Ik werk op De Duinkabouter. Ik heb 1,5 jaar stage gelopen. Na een fijne stage heb ik besloten om hier te blijven werken. En omdat ik een fijne stageperiode heb gehad besloot ik om dit te doen. Nu inmiddels is het 6 jaar verder en werk ik nog met alle plezier op De Duinkabouter. Het werken met kinderen doe ik met passie. Als ze gebracht worden en meteen naar je toekomen omdat ze je zo goed kennen en de kinderen erg zin hebben om te komen spelen. Verder vind ik het leuk om activiteiten te doen met de kinderen zoals: liedjes zingen, boekjes lezen, knutselen en schminken.

Contact Eva
@
team member
Jamie

Hallo, mijn naam is Jamie en ik ben een leidster van kinderdagverblijf De Duinkabouter. Ik was eerst werkzaam op kinderdagverblijf Joky de Beer (de andere locatie van Danielle)  voor 5.5 jaar en ben nu sinds december werkzaam op de Duinkabouter. Ongeveer 8 jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding SPW. Ik wist al snel dat ik met kinderen wilde werken. Ik vind het leuk om:  de kinderen een veilig gevoel te geven, ze ergens kunnen spelen, knutselen, genieten van de gezellige dagen als papa en/of mama moet werken. De zorg van het kind op je te nemen. Dit doe ik met veel plezier.  

Contact Jamie
@
team member
Claudia

Hallo, Ik ben Claudia en ik ben 30 jaar. Ik ben in 2001 stage komen lopen op de Duinkabouter en deze stage heeft mij in laten zien dat het werken in de kinderopvang de juiste keuze voor mij was. Ik liep stage op de lieveheersbeestjesgroep en vond het werken met de kinderen heel erg leuk! Na deze stage van zes maanden moest ik weer een periode naar school maar op mijn vrije dagen en in de schoolvakanties was ik werkzaam op de Duinkabouter als vakantiehulp. In juni 2003 ben ik afgestudeerd als Sociaal pedagogisch medewerker en ben ik gelijk in vaste dienst gekomen op de Duinkabouter. Ik ben tien jaar werkzaam geweest op de baby groep. Ik vond het heel fijn om voor de baby’s te zorgen. Het idee dat jonge ouders hun kleine baby aan mij toevertrouwden, gaf mij een heel goed gevoel. Ik deed het werk met veel plezier en vond het fijn dat ik de behoeftes van de baby’s kon vervullen. Na tien jaar voor de baby’s gezorgd te hebben ben ik nu alweer enige tijd werkzaam op de Lieveheersbeestjesgroep (leeftijd 2 tot 4 jaar). Ook deze leeftijdscategorie vind ik erg leuk!  De dagen op de peutergroep zijn erg variererend en altijd weer een uitdaging voor mij. Ik vind het heerlijk om gesprekken te houden met de kinderen of te dansen en te verkleden. We zijn veel buiten te vinden! We gaan regelmatig wandelen of even kijken bij de kinderboederij hier op het terrein. Ook het werken met peuters vind ik erg fijn! Het idee dat ik bijdraag aan de opvoeding van deze kinderen maakt het werk voor mij een echte uitdaging. Ik heb zelf geen echte pedagogische visie, maar ik vind het belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen en ik probeer dan ook zoveel mogelijk een thuis situatie na te bootsen hier op de Duinkabouter. Naast leidster op de Duinkabouter ben ik ook een trotse moeder van een dochter van 7 jaar. Mijn dochter heeft zelf ook de eerste 4 jaar van haar leven 3 dagen in de week op de Duinkabouter doorgebracht. Dit was dan weliswaar op een andere groep. Maar ook uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik mijn dochter in alle vertrouwen bij de leidsters bracht.  

Contact Claudia
@
team member
Anne
leidster van de Kaboutergroep

Hallo, ik ben Anne en ben geboren op 4 december 1979. Samen met mijn dochter van 10 jaar woon ik in Den Haag. In juni 2000 heb ik mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond. Na mijn studie, voor drie dagen in de week bij een groot kinderdagverblijf gaan werken. Daarnaast studeerde ik ook aan de Haagse Hoge School, de Pabo opleiding. Deze opleiding heb ik na een aantal jaar afgerond. Na 11 jaar bij een groot kinderdagverblijf te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Via een oud collega kwam ik terecht bij de Duinkabouter, waar ik nu bijna 4 jaar met plezier werk. Wat mij vooral aantrekt in het werken met kinderen is dat kinderen zo “open en eerlijk” zijn. Ze staan nog onbezonnen in het leven en ontdekken iedere dag nieuwe dingen. Hun individuele ontwikkeling maak ik dus van dichtbij mee, van baby naar kleuter. Een warme, veilige, hechte en liefdevolle omgeving zorgt er tenslotte voor dat een kind zich optimaal kan ontwikkelen. Boekjes lezen, liedjes zingen, knutselen tot knuffelen en flesjes geven. Ik vind het heerlijk om te doen en dat ik een kind hierin mag begeleiden. Het geeft mij veel voldoening wanneer een kind ’s morgens met een lach op het gezicht binnenkomt en met een lach weer naar huis toe gaat.

team member
Danielle

Hallo, ik ben Danielle Lammertink en ben de eigenaresse van De Duinkabouter. In 2007 ben ik 3 december een trotse moeder van een zoontje die inmiddels al weer naar de basisschool gaat. Ik ben een ambitieus persoon en waar mijn hart echt bij de kinderen ligt. Het geeft mij een overweldigend gevoel om deel te mogen uitmaken in de opvoeding van een kind. Een leidster in de kinderopvang heeft namelijk een belangrijke rol hierin. Naast de opvoeding van de kinderen zelf probeer je als leidster spelenderwijs normen en waarden mee te geven aan een kind. Ook is het streven om ze nieuwe dingen te leren, wat uiteindelijk een goede basis is voor de basisschool. Daarnaast is het dus heel belangrijk om nauw samen te werken met de ouder en of verzorgers. Tijdens vakantie of ziekte van de leidsters ben ik te vinden op de groep.    

Contact Danielle
@